top of page

Met veel passie staat het team van Tertholen voor u klaar

Bestelling plaatsen

U kunt uw dagverse groenten en fruit bestellen via telefoon, fax, of mail. Gelieve er wel rekening mee te houden dat we uw bestelling voor middernacht dienen te ontvangen om de volgende ochtend te kunnen leveren. Voorgesneden groenten en fruitsalades dient u voor 15.00u te bestellen om de volgende dag te leveren.

Wanneer leveren wij?

Dagelijkse levering van maandag tot en met zaterdag (uur van de levering in samenspraak met de klant). Op zondag en feestdagen zijn we gesloten.

Bestellen en leveren

( Vita at home)

Bedankt voor het indienen!

Tertholen

Ons team staat graag voor u klaar om u niet alleen de verste en lekkerste producten te leveren, maar staat u graag tijdens het gehele bestelproces bij. Niet alleen verpakken we onze producten voor u zodat ze lekker vers blijven, we leveren ze ook tot bij u aan de deur.

aanbod

Uw bestelling bij Tertholen: service tot aan de deur

Met onze familiale achtergrond hebben wij in de loop der jaren een sterke communicatie uitgebouwd, zowel intern als met de klant. Zulke goede communicatie komt de klant steeds ten goede – op deze manier maken we immers duidelijke afspraken en kunnen we bijgevolg ook een tijdige levering garanderen. Leveringen vinden dagelijks plaats van maandag tot en met zaterdag. Het exacte uur van levering wordt steeds in samenspraak met de klant bepaald. Houdt u er wel rekening mee dat wij op zon- en feestdagen gesloten zijn. Op de andere dagen zijn we steeds te bereiken tot middernacht: zowel per mail, als per fax of telefoon.

Tijdig bestellen voor een snelle levering

Neem snel contact op en ontdek onze kwaliteitsvolle, snelle service.

bottom of page