top of page
Tertholen

Uw specialist in groenten en fruit

levering

Tertholen verzorgt vanuit Brussel (Mabru) het transport van verse groenten en fruit.

Wij leveren uitsluitend aan professionelen, al dan niet met horeca-activiteiten zoals hotels, restaurants, snackbars, rusthuizen, privé-ziekenhuizen, bakkerijen, slagers en traiteurs, scholen, enz. Dit zowel in Brussel en Vlaams-Brabant, als in Waals-Brabant. Onze producten zijn dagvers en worden steeds met de grootste zorg verpakt en vervoerd.

Tertholen
aanbod

Bezorging van dagverse producten tot bij u aan de deur

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van groenten en fruit die kwaliteit nastreeft? Wilt u uw cliënteel steeds dagverse producten kunnen aanbieden tegen betaalbare prijzen? Dan bent u bij Tertholen te Brussel aan het juiste adres. U heeft hier de keuze uit een ruim aanbod van groenten en fruit van de beste kwaliteit. De producten zijn steeds dagvers en worden met de grootste zorg aangekocht, al dan niet verwerkt en vervolgens koel bewaard. Ook tijdens het transport zetten we alles op het zo goed mogelijk bewaren en vervoeren van de groenten en het fruit. Met reeds 30 jaar ervaring in de verkoop en het transport van verse groenten en fruit zorgen we ervoor dat de producten zo goed mogelijk bewaard worden zodat ze even lekker en mooi blijven, ook tijdens het transport tot bij de klant.

voorverpakte frieten

Een enorm aanbod aan uiteenlopende producten

Bij ons kunt u ook aardappelen kopen voor al uw bereidingen: vers en voorgebakken van Celavita. Ook voor frieten kunt u bij ons terecht, deze zijn ook vers en reeds voorgebakken. Wilt u minder tijd verliezen aan het snijden van groenten? Koop dan onze reeds versneden groenten, van o.m.
 

  • Fino fresco (Rucola & Mesclun)

  • Kimco (Wortelen & Ajuinen)

  • Belorta, Koppert Cress (Volledig Gamma),

  • Bonita & Dole

  • Cebon

  • Taste Up, …  

    U kunt bij ons ook terecht voor gezond gedroogd fruit en lekkere noten. Ook verse fruitsalades (ook verkrijgbaar op siroop) kunt u bij ons verkrijgen. Zowel het fruit als de groenten kunt u ook kopen als diepvriesproduct, zo kunt u deze lekker lang bewaren.

    Smaak en kwaliteit blijven gegarandeerd.

bottom of page