top of page

Groot- en kleinhandel groenten en fruit

Bestellen en leveren

Bedankt voor het indienen!

Bestelling plaatsen

U kunt uw dagverse groenten en fruit bestellen via telefoon, fax, of mail. Gelieve er wel rekening mee te houden dat we uw bestelling voor middernacht dienen te ontvangen om de volgende ochtend te kunnen leveren.

Voorgesneden groenten en fruitsalades dient u voor 15.00u te bestellen om de volgende dag te leveren.

Wanneer leveren wij?

Dagelijkse levering van Dinsdag tot en met zaterdag (uur van de levering in samenspraak met de klant). (Zolang de Horeca gesloten blijft, geen levering op maandag)

Op zondag en feestdagen zijn we gesloten.

Tertholen

Bent u op zoek naar een leverancier van groenten en fruit die voldoen aan het toppunt van versheid en kwaliteit?

Dan bent u bij Tertholen aan het juiste adres. Wij zijn actief te Brussel en in Vlaams- en Waals-Brabant. Als bedrijf met familiale achtergrond, hebben wij reeds jarenlange ervaring in de wereld van groenten en fruit.

aanbod

Fruit en groenten van topkwaliteit

Kwaliteit en versheid worden door ons hoog in het vaandel gedragen en zijn van primordiaal belang voor ons. Wij kopen onze producten vers aan en leggen geen voorraden aan. Meermaals per week trekken we naar de Vroegmarkt te Brussel, de Europese groentenmarkt en Belgische veilingen. Maar ook rechtstreeks bij de boeren voor de allerbeste seizoensproducten. Wij kiezen zo gericht en specifiek uit het eerste keus aanbod van fruit en groenten. Door onze ervaring zijn we goed georganiseerd waardoor we snel kunnen roteren en steeds de meest verse producten kunnen aanbieden. Onze frigo's moeten steeds zo snel mogelijk weer leeg om nieuwe producten te kunnen aanvoeren.

verpakte groenten

Onbeperkt aanbod groothandel groenten en fruit

Bij Tertholen heeft u een zeer uitgebreid aanbod aan groenten en fruit. U kunt bij ons alles verkrijgen wat denkbaar te koop is op de markt. Van de dagdagelijkse soorten fruit en groenten tot de meest exotische, unieke variëteiten. Wij kiezen niet alleen de beste producten voor u uit, ook de verpakking ervan verdient bij ons speciale aandacht. We verpakken deze netjes en apart. Zo kunnen de producten die u bij ons bestelt steeds netjes en onbeschadigd worden geleverd. Op die manier zullen de producten ook langer kunnen bewaard worden.

bottom of page